Graag helpen we u verder. Contacteer ons

Dakrenovatie te Antwerpen

Van hellende en platte daken tot en met de binnenafwerking

Wenst u uw dak, gevel, dakgoten, zolderkamer, ... volledig of gedeeltelijk te renoveren? Op zoek naar een betrouwbare aannemer en 1 aanspreekpunt om uw zolder te isoleren, velux ramen te plaatsen of een nieuw onderdak te voorzien? Op zoek naar een echte "stielman" om dit werk correct en volgens de actuele normen uit te voeren? Dan is RAD dakwerken de specialist dakrenovatie bij uitstek met een hoge kwaliteit, deskundigheid en klantenservice, en dit al sinds 1987 in de hele regio Antwerpen, van het Waasland over Bornem tot in Beerse en Mol. Bijna 30 jaar vakmanschap en opgebouwd vertrouwen dankzij u, onze klant.

RAD dakwerken zal controleren of de dakstructuur nog in goede staat is, want soms volstaat een eenvoudige of lokale herstelling al. Volgende aandachtspunten zijn belangrijk bij een dakrenovatie:

De staat van het dakgebinte (is er houtworm, houtrot, zwammen), onderdak, isolatie, dakpannen,... ** De helling van de bestaande dakstructuur. ** De draagcapaciteit van de fundamenten en steunmuren. ** De beste plaatsing van dakramen of lichtkoepels (Velux, Skylux, ...) ** Eventuele richtlijnen van toepassing voor dakrenovaties (bv stedenbouwkundige voorschriften).

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of geef ons een seintje indien u meer info wenst over dakrenovatie te Antwerpen.

GYPROC PLAATSEN DAKISOLATIE VELUX PLAATSEN PLATTE DAKEN HELLENDE DAKEN ZINKWERKEN GEVELBEKLEDING