Graag helpen we u verder. Contacteer ons

Dakrenovatie regio Oost-Vlaanderen

Gyproc plaatsen, dakisolatie, plaatsen van ramen, ...

Bent u van plan om uw dak en/of zolderkamer volledig te renoveren? Wenst u uw zolder te isoleren en/of een nieuw onderdak te plaatsen? Op zoek naar een "stielman" om dit werk uit te voeren? Dan is RAD dakwerken uw partner wat betreft dakrenovatie met een hoge kwaliteit, deskundigheid en klantenservice. En dit in de hele regio Oost-Vlaanderen.

RAD dakwerken zal controleren of de dakstructuur nog in goede staat is. Het is soms niet nodig om de hele dakstructuur te vervangen, maar volstaat een lokale herstelling al. We letten onder andere op volgende punten bij een dakrenovatie:

De staat van het dakgebinte (houtworm, houtrot, zwammen), onderdak, dakisolatie, dakpannen,... // De draagcapaciteit van de steunmuren en fundamenten. // De helling van de bestaande dakstructuur. // De beste plaatsing van dakramen (Velux, ...) om aan uw wensen en noden te voldoen. // Soms zijn er voor dakrenovaties richtlijnen van toepassing (bv stedenbouwkundige voorschriften).

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of geef ons een seintje indien u meer info wenst over dakrenovatie. U bent ook altijd welkom in ons bureel te Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen!

GYPROC PLAATSEN DAKISOLATIE VELUX PLAATSEN PLATTE DAKEN HELLENDE DAKEN ZINKWERKEN GEVELBEKLEDING