Dakkapel plaatsen

RAD is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in dakwerken.

Dakkapel plaatsen met afwerking in hout

Dakkapel plaatsen in nieuwbouw

Dakkapel plaatsen in nieuwbouw detail

Extra licht en ruimte met een dakkapel

Een dakkapel plaatsen heeft heel wat voordelen. Zo zorg je voor heel wat extra licht en plaats in uw zolder zodat deze een volwaardige, gezellige en grotere leefruimte wordt. Een schuin plafond van de zolder wordt namelijk plaatselijk recht getrokken zodat je daar recht kan staan. Zo creƫer je extra ruimte in uw zolder die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Een dakkapel plaatsen is dus een echte meerwaarde voor uw woning.

Er zijn twee types dakkapellen: met een schuin en een plat dak. Daarnaast zijn er ook nog nokverhogende die het dak letterlijk een stuk ophogen. Een dakkapel plaatsen we bij RAD dakwerken altijd met aandacht voor isolatie, waterdichte afwerking, tochtwering, ... Ook een dakkapel renovatie is bij ons mogelijk.

Elke klant is uniek bij RAD dakwerken. We bezorgen u, na bespreking van uw project, een correcte en gedetailleerde offerte-opmaak op maat. Bij uw akkoord verzorgen we de opvolging van de werf zodat het werk naadloos en stipt volgens de afspraken wordt uitgevoerd. Tenslotte bieden we u een uitstekende dienst-na-verkoop aan (10-jarige aannemersgarantie). No-nonsense, klantgericht en altijd bereikbaar: dat garanderen we u.

Wenst u zeker te zijn of een vergunning al dan niet nodig is voor het plaatsen van uw dakkapel? Neem dan contact op met ons. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat mogelijk is. Wij helpen u graag om na te gaan aan welke verplichtingen u moet voldoen. Zo hoeft u daar alvast niet wakker van te liggen. Bezorg ons hier uw gegevens en wij nemen contact met u op. Laat uw dakkapel plaatsen zonder zorgen!


Neem contact opBenieuwd naar meer realisaties?

Bekijk ons portfolio