Dakkapel renoveren

RAD is een familiebedrijf. No-nonsense, klantgericht en altijd bereikbaar.

Dakkapel renoveren

Dakkapel renoveren

Voordelig een dakkapel renoveren

Een dakkapel renoveren is goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Als uw dakkapel nog in een redelijke staat verkeert, maar er wel een aantal onderdelen aan vervanging toe zijn (bvb indien er nog enkel glas aanwezig is, er houtrot in de constructie zit, ...), kunt u ervoor kiezen om uw dakkapel te renoveren. Dit is een stuk voordeliger en u bespaart ook extra kosten doordat er meestal geen vergunning voor nodig is.

Zie het als een upgrade. Door uw dakkapel te renoveren met dubbel glas wordt uw zolder een stuk beter geïsoleerd en bespaart u op energiekosten. Een houten balk kan door houtworm, boktor of houtrot (vocht) niet goed meer zijn en dan is vervangen de enige optie. Behalve het puur functionele speelt het uiterlijk natuurlijk ook een belangrijke rol. Is uw dakkapel verouderd qua design? Dan is renoveren ook een optie.

Nadat u uw dakkapel heeft laten renoveren hoeft u voorlopig geen onderhoud meer te plegen vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van de gebruikte materialen. Met de renovatie van uw dakkapel is die dus voor een tijd onderhoudsvrij.

Een dakkapel renoveren zonder zorgen? Neem dan contact op met ons. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat mogelijk is. Bezorg ons hier uw gegevens en wij nemen contact met u op voor de renovatie van uw dakkapel.
Benieuwd naar meer realisaties?

Bekijk ons portfolio